Lid worden/Opzeggen

10 redenen om lid te worden

1. De KBO is met ruim 190.000 de grootste seniorenbond
  2. De KBO wordt gehoord bij alle politieke partijen, zowel landelijk, provinciaal als lokaal
  3. De KBO vecht voor een goede gezondheidszorg, pensioenen en de veiligheid
  4. De KBO is solidair senioren die het wat minder hebben
  5. De KBO heeft invloed op landelijk, provinciaal en plaatselijk niveau. Belangenhartiging is bij de KBO in goede handen
  6. De KBO zorgt voor adviezen, informatie en ontspanning
  7. De KBO werkt samen met vele andere organisaties, zoals het COSBO, De Roef, Welzaam en U-Centraal.
  8. De KBO zorgt voor leuke voordeeltjes, kijk op  www.kbo-pcob-voordeel.nl
  9. De KBO geeft het maandblad WijSr uit en daarbij ontvangen onze leden ons INFO blad
  10. De KBO vraagt een zeer bescheiden contributie per jaar. Bij de KBO Leidsche Rijn is dat € 27.50 m.i.v. 2020  Spreekt het u aan en wilt u lid worden van de KBO Leidsche Rijn dan kunt u zich aanmelden via de ledenadministratie( zie hieronder)Het inschrijfformulier vindt u onder “Lid worden/opzeggen”
    Ledenadministrateur
    Frans de Kroon
    Loswal 4
    3451 DA Vleuten
    tel. 030 27515 94

Opzeggen doe je zo!

Het lidmaatschap wordt per kalenderjaar stil-zwijgend verlengd met telkens één jaar.
Opzeggen van het lidmaatschap kan slechts schriftelijk vóór 1 december voorafgaand aan het kalenderjaar dat het lidmaatschap moet stoppen.
Opzeggen bij de ledenadministratie,

Frans de Kroon