KBO Leidsche Rijn en het coronavirus

KBO Leidsche Rijn en het corona virus 31 maart 2020

Het coronavirus heeft een grote invloed op het dagelijkse leven en zal zeker ook voor de leden van KBO Leidsche Rijn voor vragen zorgen. Gaan de geplande activiteiten in de komende maanden wel of niet door is zo’n vraag. Door de maatregelen uit Den Haag en het RIVM heeft het bestuur besloten om alle activiteiten in de maanden april, mei en juni niet te laten doorgaan. Ook de bezorgers van het Magazine en de INFO gaan de komende maanden niet langs de deuren. De eerste volgende INFO verwachten we op 23 juni.

Veel inhoudelijke vragen m.b.t. het coronavirus zijn niet eenvoudig te beantwoorden. Zelfs de deskundige en dat zijn er heel wat kunnen niet alle vragen beantwoorden en waren het soms ook niet met elkaar eens.

Toch wil het bestuur van KBO Leidsche Rijn u er op attent maken dat u altijd met uw vragen bij onderstaande organisaties en/of personen terecht kunt.

De landelijke organisatie KBO-PCOB, tel. 030-3 400 600.

Wil in je buurt, tel. 030-6 773 131.

Netwerk Informele Zorg Utrecht, tel. 030-2 361 745

Nationaal ouderenfonds, tel. 088-3 442 000

KBO Leidsche Rijn:

De bestuursleden, de Commissie Lief & Leed en de Commissie Reis- en activiteiten. Telefoonnummers op pagina 2 van de laatste INFO en op de website www.kbo-leidscherijn.nl

Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met een van de buurtteams of de Gemeente Utrecht of het Wijkservice centrum in Vleuten.

Een mooi initiatief via De Schalm is hulp bij het doen van de boodschappen. Gestart eind maart. U belt voor deze hulp 06-44686852.

Frans Brinkman (voorzitter KBO Leidche Rijn)