Ziektekostenverzekering

De leden van de KBO kunnen gebruikmaken van de collectieve ziektekostenverzekering van het Zilveren Kruis. Unie KBO en Zilveren Kruis werken samen voor de beste zorg voor u en uw gezin. Daardoor krijgt u een uitstekende zorgverzekering met uitgebreide vergoedingen. U heeft meer voordeel: u krijgt een collectiviteitskorting van 8 % op de basisverzekering en tot 10% op uw aanvullende verzekering en tandartsverzekering.

Alle voordelen op een rij:
8% korting op de basisverzekering
10% korting op de aanvullende verzekeringen
10% korting op de tandartsverzekeringen
25% korting op het pakket Extra Vitaal
Gratis Extra Aanvullend KBO-PCOB-pakket *

* alleen bij het afsluiten van een aanvullende verzekering van minstens één ster,
dus niet bij alleen een aanvullende tandartsverzekering

Gratis voordelen van het ‘Extra Aanvullend KBO-PCOB-pakket’:
Hulp van de zorgcoaches van Zilveren Kruis
Zes behandelingen fysiotherapie
Extra hulp aan huis na ziekenhuisopname
€ 250 extra vergoeding boven op de sterk verruimde mantelzorgregeling vanaf twee sterren
€ 35 vergoeding voor een verplichte rijbewijskeuring
€ 20 tegemoetkoming in het KBO- of PCOB-lidmaatschap tijdens het eerste verzekeringsjaar.
Dit geldt alleen voor nieuwe collectieve verzekerden, dus niet voor de instromers uit het PCOB-collectief.

Wilt een ziektekostenverzekering afsluiten en gebruikmaken van de KBO voordelen dan dient u eerst lid te worden van een KBO afdeling. Bent u woonachtig in de regio Leidsche Rijn dan kunt u contact opnemen, voor het lidmaatschap, met de ledenadministratie,
dhr, F.G. de Kroon, tel.: 030-2751594
Voor het afsluiten van de verzekering dient u zelf contact op te nemen met het Zilveren Kruis. Tel.: 071-751 00 56 (lokaal tarief) Op werkdagen van 8.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 8.00 uur tot 14.00 uur.

Meer informatie kunt u vinden op website van het Zilveren Kruis Achmea.