Ledenadministrateur

KBO Leidsche Rijn wil graag in contact komen met een kandidaat ledenadministrateur. De tijdsinvestering voor deze dankbare vrijwilligersfunctie is ca. 4 uur per week. De ledenadministratie wordt bijgehouden in een centraal online systeem welke draait op de server van de landelijke KBO-PCOB.

De werkzaamheden bestaan uit het inschrijven van nieuwe leden en het uitschrijven van leden die zijn overleden, zijn verhuisd of hun lidmaatschap opzeggen. Tevens verzorgt de ledenadministrateur de distributielijsten voor de bezorgers van het landelijk Magazine van KBO-PCOB en de plaatselijke afdeling INFO. Het betreft ca. 30 lijsten voor de diverse wijken in het werkgebied Vleuten/De Meern/Harmelen/Haarzuilens en de nieuwbouw Leidsche Rijn. Deze lijsten worden 10x per jaar gemaakt. De ledenadministrateur verzorgt voor de nieuwe leden een welkombrief en het verzenden van het lidmaatschap pasje. Leden die opzeggen krijgen een afscheidsbrief. Dit, omdat na het opzeggen men geen gebruik meer kan maken van de voordelen van het lidmaatschap.

De ledenadministrateur kan een kaderfunctie zijn, maar als bestuursfunctie behoort ook tot de mogelijkheden. Dit wordt in nader overleg afgesproken.

Heeft u belangstelling voor deze vrijwilligersfunctie en nog wat tijd over, dan bent u wellicht de man of vrouw die wij zoeken. Belt u gerust eens met onze voorzitter voor nadere informatie.

Frans Brinkman (voorzitter) 030-6567739