Hulp bij belasting aangifte

Hulp bij belastingaangifte
Wilt u hulp bij het invullen van uw belasting aangifte dan is dat een van de ledenservice mogelijkheden die KBO Leidsche Rijn u aanbiedt.
KBO-leden vanaf 65 jaar met een inkomen bestaande uit enkel een AOW-uitkering of AOW met een aanvullend pensioen kunnen hun belasting aangifte in laten vullen door een belastinginvuller (HUBA).
Let wel: er wordt een inkomensgrens gehanteerd.
De belastinginvuller (HUBA) komt bij u thuis, of u wordt gevraagd om langs te gaan tijdens een inloopspreekuur. Uiteraard kunt u er op vertrouwen dat er vertrouwelijk wordt omgegaan met de informatie die u verstrekt!

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de lokale belastingcoördinator van KBO Leidsche Rijn dhr. Lou van Birgelen, tel.: 0348-442026 of per mail

Om gebruik te maken van belasting invulhulp dient u wel KBO lid te zijn. Bent u dat nog niet, dan kunt telefonisch contact opnemen met de ledenadministratie dhr. Henk Mulder, tel.: 030-2764177 of gebruikmaken van het op deze website aanwezige aanmeldformulier