Help ons bestuur

KBO Leidsche Rijn wil graag in contact komen met een of meerdere kandidaten voor onderstaande vrijwilligersfunctie.

KBO Leidsche Rijn wil graag het bestuur uitbreiden met twee algemeen bestuursleden. Bestuursportefeuille en werkzaamheden in overleg te bepalen.

KBO Leidsche Rijn is een ouderenvereniging met ca. 900 leden en organiseert op jaarbasis een groot aantal activiteiten. Het bestuur bestaat uit 7 leden. Volgens schema treden bestuursleden af na een termijn van maximaal 2x vier jaar. Vandaar dat wij regelmatig nieuwe kandidaten zoeken voor een bestuursfunctie. Regeren is vooruitzien en dat doen we graag om onze vereniging goed te kunnen besturen.

Bestuurlijke ervaring is niet noodzakelijk, maar teamgeest wel. Wij zijn een bestuur waarbij ieder zijn of haar ervaring heeft ingebracht die past bij de doelstelling van de organisatie. Het motto van onze vereniging is “Omzien naar elkaar”

Heeft u belangstelling voor een bestuursfunctie en nog wat tijd over, dan bent u wellicht de man of vrouw die wij zoeken. Belt u gerust eens met onze voorzitter voor nadere informatie.

Frans Brinkman (voorzitter) 030-6567739